Ens trobarà a la població de Sabadell (Barcelona), al carrer Raimon Casellas número 100 (a la Zona Hermètica). Tenim dues plantes a Sabadell (cara a cara), Gespasa Paper, al carrer Raimon Casellas 100 i Gespasa Fèrric, al Passatge Can Torres del Plà 2-6 (prop del Supermercat La Sirena, el mateix carrer que la Wolkswagen).

Estem ubicats en uns emplaçaments de còmode accés des de qualsevol punt del Vallès i del Barcelonès, així com de poblacions confrontants com Barcelona, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Mollet, Parets, Polinyà, Rubí, Sant Quirze del Vallès, Terrassa... donant servei a tota Catalunya.

En el següent mapa de Google li mostrem la situació de Gestió del Paper Sabadell (GESPASA SL). Pot navegar en ell per localitzar la millor manera d´arribar.

Recordeu el nostre telèfon és el 93 710 58 96. També pot enviar les seves consultes al correu electrònic: info@gespasa.cat o des del nostre apartat: Contacte.

Si té algun dubte o consulta contacteu amb nosaltres mitjançant email, el nostre formulari o per telèfon. Estarem encantats d`atendre`l.