Volem col·laborar amb vostè i la seva empresa,  en la cerca de la millor solució als problemes de generar material sobrant, obsolet i residual.

Posseim 5000 m2 en dues plantes com a CRT (Centre de Recollida i Transferència de residus), Gespasa Paper, de 2000 m2 i Gespasa Fèrric de 3000 m2.

En la nostra planta recepcionem i valorem, segons preu de mercat, els materials reciclables que la seva empresa genera: paper, cartró, plàstic, materials fèrrics i no fèrrics i metalls com ara el coure, l´alumini, el plom, l´inox, etc. Per a la seva producció de residus, disposem de contenidors industrials, per oficines, papereres, contenidors per impremtes i rotatives, etc.

Disponem d´un ampli assortit de contenidors industrials

Som especialistes en el servei de destrucció confidencial d´arxius i materials plàstics (segons normativa europea) i destrucció confidencial  de materials electrònics.

Ens adeqüem a les seves necessitats amb el nostre servei de contenidors per a oficines, disposant del model econòmic en format de cartró o bé del model de màxima confidencialitat en format metàl·lic, i en ambdós casos, s´hi inclou una certificació de destrucció.

Realitzem el buidat i neteja de locals i naus industrials.

I en tot moment l´assessorarem en la gestió integral dels residus que pugui generar i en la tramitació de tota la documentació necessària perquè la seva empresa compleixi les normatives de Residus i Medi Ambient.

Si té algun dubte o consulta contacteu amb nosaltres mitjançant email, el nostre formulari o per telèfon. Estarem encantats d'atendre'l.


  • Servei de contenidors

    Per a totes les necessitats


        Llegir més aquí    
  • Per què nosaltres

    50 anys al seu servei


        Llegir més aquí